ADQ își extinde portofoliul în sectoarele alimentare și agrobusiness cu investiții strategice în Al Dahra Holding Company

ADQ a fost înființată în 2016 și are sediul în Redwood City, CA. Compania oferă clienților o soluție unică pentru tot ce trebuie să știe despre alimentele chimice și agrochimice. Rețeaua ADQ de furnizori și distribuitori afiliați de substanțe chimice, de producție, ingrediente bioactive acoperă întreaga lume și poate ajuta clienții cu orice, de la analize la sfârșitul drenajului până la livrarea de nutrienți la rate optime. Compania este deținută de Bayer CropScience AG, care este o subsidiară a Bayer AG BAYER.

ADQ a fost înființată ca o companie separată de ADEA (Asociația de schimb de date agroalimentare) pentru a servi drept voce colectivă. Ei lucrează acum împreună pentru a se asigura că sectorul alimentar al Europei continuă să fie în fruntea inovației în industria alimentară globală.

Viziunea ADQ este ca ADQ să devină un lider internațional în domeniul soluțiilor de tehnologie a informației pentru agrobusiness, care să permită afacerilor din întreaga lume să prospere.

ADQ își extinde portofoliul prin achiziționarea unei companii alimentare Al Dahra Holding Co din Arabia Saudită. Compania furnizează produse pieței din Arabia Saudită, care este cunoscută a fi una dintre cele mai mari piețe alimentare din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Achiziția face ca ADQ să fie semnatară a pieței alimentare internaționale – după ce a achiziționat două companii israeliene de la cea mai mare casă de capital privat din Israel, Blackstone Group, pentru 1,4 miliarde de dolari la începutul acestui an, precum și o firmă indiană pentru aproximativ 900 de milioane de dolari.

ADQ este o companie globală de agrobusiness axată pe sectorul alimentar și agrobusiness. Este una dintre puținele companii care și-a extins portofoliul în sectorul alimentar și agrobusiness în ultimii ani, cu un accent puternic pe investițiile în regiunea Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA), în special Egipt.

Al Dahra Holding Company (ADQ) este o companie alimentară și agroalimentară, care oferă soluții de ambalare și procesare a alimentelor pieței egiptene. ADQ are sediul în Cairo, Egipt. Produsele ADQ includ o gamă largă de materiale de ambalare, cum ar fi polietilen tereftalat (PET), polipropilenă (PP), polibutilen tereftalat (PBT), polietilen tereftalat (PETE) și alte materiale speciale. ADQ se concentrează pe producerea de materiale de ambalare care îndeplinesc standardele înalte ale pieței de consum.

Echipa se concentrează puternic pe alimentație, prin înființarea unui holding pentru a consolida afacerile Al Dahra, care are deja o prezență puternică în sectorul alimentar.

O companie care vinde produse pentru industria alimentară și face pași importanți pentru a deveni lider în acest sector.

ADQ a făcut o investiție strategică în Al Dahra Holding Company, acționarul majoritar al ADQ. Al Dahra este o companie locală de procesare a alimentelor și are în prezent peste 3.300 de angajați.

Cu această investiție strategică, ADQ speră să își consolideze poziția în sectorul alimentar și agrobusiness prin extinderea operațiunilor sale din Abu Dhabi și Dubai. Această strategie va diversifica și mai mult portofoliul nostru de afaceri și va crea valoare pentru toate părțile interesate din familia globală a ADQ.

Oferta publică recentă a WeWork a fost, de asemenea, văzută ca o dezvoltare pozitivă pentru întregul grup, cu o valoare de piață estimată la 32 de miliarde USD, care este de așteptat să ajungă la 60 de miliarde USD până în 2020.

Viziunea ADQ este de a construi un ecosistem alimentar și de agrobusiness printr-un accent pe termen lung asupra activității sale de bază, ADQ Agro. Compania a deschis noi piețe cu investiții în Al Dahra Holding Company

ADQ Agro, înființată în 1991 de către Autoritatea pentru Investiții din Kuweit (KIA), este un holding de agro-business cu peste 42% cotă de piață în Africa de Est, a fost fondat ca un vehicul de investiții pentru guvernul kuweitian. Compania și-a început activitățile în Rwanda, Kenya și Uganda, precum și în Tanzania, Angola și Mozambic. În 2008, Grupul ADF a achiziționat un pachet majoritar de acțiuni în ADQ Agro și și-a extins operațiunile pentru a include filiala de comercializare a porumbului din Rwanda și prezența sa în Africa de Sud, furnizând porumb fermierilor locali.

ADQ este una dintre cele mai mari companii alimentare, agrobusiness și retail din Orientul Mijlociu. Portofoliul său include Dabu Foods (Halal), Al Dahra Holding Company, Divizia de servicii alimentare a ADQ și Tiris Foodservice. În ianuarie 2018, ADQ va semna un acord cu Emaar Properties pentru a investi 1,2 miliarde USD în proiecte imobiliare deținute de emaar în Dubai.

ADQ (Directoare de publicitate și motoare de căutare) a lansat o serie de companii dinamice, specifice industriei, pentru a ajuta utilizatorii să găsească companiile potrivite de care au nevoie pentru a face afaceri în anumite sectoare.

Related Posts