Redacția

Redacția

Director Editorial Fermier în România


Constantin Rudnițchi

Constantin Rudnițchi are o experiență de 28 de ani în presa scrisă, audio și TV ca jurnalist, moderator și realizator de emisiuni. A fost redactor-șef adjunct la revista „Capital”, redactor-șef al revistei economice „Bilanț” și al revistei „Economistul”.


Colaboratori Fermier în România

 

lidia truica

Jurnalist cu 27 de ani de experiență. A debutat în presă in 1993 ca jurnalist la cotidianul Evenimentul Zilei și a continuat să lucreze în mai multe instituții de presă abordând domenii precum agricultura, energie, sanatate.

 

Cristiana Ene, absolventa a Academiei de Studii Economice – Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului, pasionată de Satul românesc, ca centru de dezvoltare durabila în mediul rural.


Vrei să faci parte din redacția Fermier în România?

Te invităm la un stagiu de practică în București și poți fi viitorul nostru coleg!

Dacă ești student sau masterand în București și ești interesat de o carieră în domeniul presei agricole, Fermieri în România – publicație online de știri și reportaje cu și despre fermieri – e oportunitatea ta.

Suntem o echipă nouă și profesionistă și te chemăm la un stagiu de practică în București. Tu vei investi câteva ore pe săptămână și îți garantăm că poți dobândi skill-urile care te vor ajuta să devii jurnalist. De asemenea, pentru că știm că ai nevoie și de o dovadă, îți oferim o adeverință de practică sau o scrisoare de recomandare, ce te vor ajuta în activitatea ta.

Trimite-ne CV –ul tău și o scurtă scrisoare de motivație la adresa redacția@fermierinromania.ro și te aștemptăm în echipa noastră..
FermirinRomania.ro este administrat de Sc Inventus Research SRL

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.
Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

Așteptăm sugestiile, comentariile și informațiile dumneavoastră. Ne puteți scrie pe redactia@fermierinromania.ro sau pe pagina noastra de contact

Ne puteți trimite mesaje și aici:

  • facebook: https://www.facebook.com/fermierinromania.ro/
  • whatsapp: +40 748 630 625
FermierinRomania @ Instagram