Un cadou pentru fiica lui Petre Daea publicat în Monitorul Oficial?

conferitna de presa petre daea

Un cadou pentru fiica lui Petre Daea, fostul ministru al agriculturii, pe ultima sută de metri? G4media scrie că un Ordin de ministru semnat de secretarul de stat în MADR, Daniel Botănoiu, cu doar câteva zile înainte ca Petre Daea să părăsească portofoliul agriculturii din Guvernul României, ar putea avea ca beneficiar direct chiar pe fiica acestuia care deține ferma piscicolă Piscicultorul SA din Crevedia. Ferma fiicei fostului ministru administrează, din anul 2000, trei lacuri luate în concesiune pentru 20 de ani și pentru care contractul expiră în următoarea perioadă.

Prin documentul emis din Ministerul Agriculturii se înființează o comisie care poate prelungi contractele de concesiune a terenurilor cu amenajări pisciole pe 49 de ani, prin simpla voință a părților, fără licitație, informează sursa citată.

Documentul publicat în Monitorul Oficial și istoria preluării fermei de către fiica cea mare a lui Petre Daea, Elena-Larisa Popescu, sunt redate de publicația electronică https://www.g4media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FermierinRomania @ Instagram