X-ray pertanian Rumania. Tempat Rumania di Uni Eropa

Botswana, Africa de Sud și România sunt trei țări africane cu o istorie bogată în agricultură. Au avut succes în anumite producții agricole datorită poziționării lor geografice, unde există o cerere mare de alimente și culturi. Cu toate acestea, populația globală crește rapid și de aceea multe țări se îndreaptă către tehnologii mai avansate pentru a rezolva problemele populației în creștere.

Articolul arată cum România și-a adaptat industria agricolă pe baza tehnologiilor actuale de producție pentru a evita orice problemă cu suprapopularea până în 2030. Acest articol evidențiază ceea ce trebuie îmbunătățit înainte de 2016, ceea ce este nerealist deoarece va fi imposibil de a atinge acest obiectiv.

Pentru a atinge acest obiectiv, România va trebui să investească în tehnologii adecvate pe care companiile de transfer de tehnologie le pot introduce sau cumpăra de la acestea. Articolul explică modul în care guvernul a decis nu numai cu privire la principiile agricole moderne, ci și cu privire la metode precum plantarea semințelor în termen de două săptămâni în loc de două luni, după ce a ascultat opinia unui expert care susține că aceste metode nu sunt cu adevărat eficiente din cauza daunelor cauzate de schimbările meteorologice.

Nu trebuie să uităm că România este stat membru al Uniunii Europene din 2007. UE este singurul loc în care agricultura românească poate fi profitabilă.

Industria românească a produselor lactate este unul dintre cele mai de succes sectoare de lactate din Europa și a contribuit la transformarea României în membră a Uniunii Europene. Cu toate acestea, mulți fermieri care au fost inițial mulțumiți de prețurile mari au rămas dezamăgiți după ce nu și-au putut exploata resursele naturale, cum ar fi apa ieftină și solul fertil, pentru a-și crește veniturile. Acest lucru se datorează faptului că aveau nevoie de mai mult ajutor financiar din partea statului pentru a plăti inputuri precum îngrășămintele și pesticidele, care sunt scumpe și sunt plătite cu taxele impuse de stat pentru a-și menține suveranitatea asupra acestor sectoare. Când analizăm aceste lucruri, este clar că trebuie să existe o schimbare pentru ca țările agricole din întreaga Europă să devină mai competitive, astfel încât să poată continua să câștige puncte de aderare la UE devenind mai productive – ceva ce se întâmplă în acest domeniu, dar departe. sub ceea ce unii oameni credeau că este posibil sau ar putea vreodată.

Pentru a fi competitivă în UE, România ar trebui să îmbunătățească producția agricolă și să continue să țină pasul cu alte țări europene. Creșterea economică ar trebui să fie suficient de eficientă pentru a crea locuri de muncă pentru toți cetățenii din România.

UE este o parte importantă a lumii. Când vine vorba de modul în care ne vedem pe noi înșine, țara noastră, regiunea noastră și chiar economia globală în contextul acestui concept și ce înseamnă acest lucru cu adevărat pentru noi, trebuie să-l înțelegem într-un mod mult mai profund decât doar agricultura.

Acest scurt articol oferă o scurtă privire de ansamblu asupra locului României în Uniunea Europeană. Informațiile au fost culese din documente oficiale ale UE, publicații ale Ministerului Agriculturii din România și jurnalele de călătorie obișnuite (inclusiv următoarele: România – Uniunea Europeană – Coaste, CSR în Europa; România – Spațiul Economic European).

Related Posts